2008. október 14., kedd

Határtalanul Foltvarró Kiállítás Budapesten

Vasárnapi program a foltvarró kiállítás volt Pesten a Budai Várban.
Tavaly már voltunk fenn és nagyon szép volt. Idén is szerettünk volna felmenni Timivel, így már csak a két nagyobb gyermekem pesztonkázása és a férjem rábeszélésén múlott, hogy feljutunk-e. Nehezen tudtam magam rászánni, mert néha annyira nem volt kedvem, máskor meg nagyon.
Anyuék végülis elvállalták Zorkáékat, velük nem igazán lehet még ilyen kiállítást nézni, így négyesben felmentünk. Gyönyörű idő volt, és hát a helyszín, a Budai Vár egyébként is csodálatos, ilyen szép időben meg különösen. Kinti sétáknál sajnáltam, hogy a két lókötő gyerekem nincs velünk, azt biztos élvezték volna, de a benti kiállítás csak nyűglődés lett volna nekik, így majd legközelebb velünk is felmegyünk csak sétálni a Várban. A kiállítás most is nagyon szép és igényes volt, mindig ledöbbenek, hogy mekkora műveket képesek megvarrni a foltvarró lányok. A képek nem adják vissza az igazi élményt, nem igazán látszik rajtuk, hogy egyik-másik kép milyen pici darabokból készült.
Egyszerűen fantasztikusak!
Nézzétek és csodáljátok! :)




2 megjegyzés:

Jucuu írta...

A képeket megnézve megértem, hogy felautóztatok ezért Pestre! Valami döbbenetes munkák, milyen lehetett élőben a látvány.

Juhizs írta...

Igazad van! A fotók szépek általában, de soha nem tudják tükrözni azt a valóságot, amit élményként az ember a helyszínen kap.
Legközelebb úgy menjél, hogy valamelyik családtag sétál a gyerekekkel a Várban, Te pedig gyönyörködsz a kézimunkákban :-)